Avaa grillikausi Patroksella

Grillikausi on jo nurkan takana, ja tänäkin vuonna parhaat juhlat vietetään puutarhassa tai omalla terassilla pienellä porukalla kokkaillen. Helppo tapa tuoda lisämakua grilliresepteihin on luottojuusto Patros.

Patros on muotoutunut monen ikisuosikiksi – onhan sitä saanut jo vuosikymmenten ajan lähikaupasta, kiitos maahantuoja J.W. Hallan. Klassikkoversio Patros Natur valmistetaan lehmänmaidosta ja maistuu kaikille. Kaupoista löytyy nyt uutuutena myös Patroksen aito kreikkalainen fetajuusto, joka tehdään perinteitä kunnioittaen lampaanmaidosta ja vie kielen mennessään. Vuohenjuuston ystävät puolestaan arvostavat Patroksen vuohemaitoon tehtyä versiota.

Poimi talteen juustoisten parsojen resepti, jossa voit käyttää omaa suosikkiasi Patros-juustoista!

Grillatut Patros-parsat

1 pkt Patros-juustoa (Natur, Feta tai vuohenjuusto)
1 nippu vihreää parsaa
Oliiviöljyä
Mustapippuria (myllystä)

Kuori parsat nupusta alaspäin ja poista tyvet. Asettele parsat parilalle tai muulle grillaamisen kestävälle alustalle. Pirskottele parsoille oliiviöljyä, murenna juusto parsojen päälle ja mausta pippurilla. Kypsennä grillissä noin 5 minuuttia tai kunnes parsat ovat kypsiä. Tarjoile lämpimänä.

Vinkki: Yllätä helpoilla Patros-mansikkavartailla. Pujota vartaisiin suupaloiksi pilkottu juusto ja puolitetut mansikat. Paahda grillissä kunnes juusto saa väriä pintaan ja tarjoile heti!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

UUSIN LEHTI

Liity Facebook -ryhmään

Tilaa uutiskirje

Viikottainen kooste alan tärkeistä uutisista sähköpostiisi

Tulevat tapahtumat

Tuoreimmat uutiset

Hunajayhtyma_Verkkokauppa

http://aitoaruokaa.fi/palveluhakemisto/

Viimeisimmät uutiset

Lue uusin julkaisumme ilmaiseksi kirjautumalla

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Lue tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja.