Yritystarinat
Theron Groupin catering-palvelut sekä lounas- ja illallisravintolat panostavat vastuullisuuteen jatkuvasti. Hävikin minimoinnista suomalaisen satokauden parhaisiin aineksiin ja kaupungissa kasvaviin yrtteihin – vastuullinen tekeminen lähtee perheyrityksen rennosta asenteesta.
Rovaniemellä toimiva Ravintola Nili on upea sekoitus Lapin tunnelmaa, jännittäviä erikoisuuksia ja elämysruokailua. Ravintola tarjoaa lappilaista ruokaa innovatiivisella mutta konstailemattomalla otteella.
Turun yliopiston Brahea-keskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan kala mielletään saaristossa ja rannikolla lähiruoaksi, jota matkailijatkin haluavat. Kotimainen, paikallinen ja tuore kala voi olla villiä tai kasvatettua. Yhtä kaikki kalasta on moneksi.
Upeassa Mustion Linnan puistomiljöössä toimivan Ravintola Linnankrouvin tavoitteena on tarjota kokonaisvaltainen mindfulness-ravintolakokemus. Ravintolan keittiö ammentaa menuidensa tuoreuden ja maut paikallisten tuottajien lähiruoasta.
Tunnelma tiivistyy Turun kauppahallissa. Perinteisen hallitoiminnan lisäksi tiloissa toimivat ainutlaatuiset lihan- ja kalankäsittelylaitokset. Tämä kaikki Suomen parasta leipomoa, herkkuja, useita ravintoloita unohtamatta.
Tamperelainen Poppamies valmistaa ja markkinoi aitoja maustamisen tuotteita – ja siinä sivussa muokkaa toimialaa hivenen vastuullisemmaksi.