Yritystarinat

Theron Groupin catering-palvelut sekä lounas- ja illallisravintolat panostavat vastuullisuuteen jatkuvasti. Hävikin minimoinnista suomalaisen satokauden parhaisiin aineksiin ja kaupungissa kasvaviin yrtteihin – vastuullinen tekeminen lähtee perheyrityksen rennosta asenteesta.
Rovaniemellä toimiva Ravintola Nili on upea sekoitus Lapin tunnelmaa, jännittäviä erikoisuuksia ja elämysruokailua. Ravintola tarjoaa lappilaista ruokaa innovatiivisella mutta konstailemattomalla otteella.
Turun yliopiston Brahea-keskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan kala mielletään saaristossa ja rannikolla lähiruoaksi, jota matkailijatkin haluavat.  Kotimainen, paikallinen ja tuore kala voi olla villiä tai kasvatettua. Yhtä kaikki kalasta on moneksi.

https://aitoaruokaa.fi/palveluhakemisto/

Hunajayhtyma_Verkkokauppa